Objavljeno: 28. 9. 2023. u 09:54
Administrator

Započni ili nastavi svoj karijerni put uz Triglav osiguranje!
Triglav osiguranje dio je Grupe Triglav, najveće osigurateljne grupacije u jugoistočnoj Europi, i u potrazi su za novim članom HR tima.

U Triglav osiguranju se ne radi sve samo o policama i premijama. U Triglavu žele stvoriti okruženje u kojem se njeguje rast, usavršavaju vještine i osnažuju zaposlenici radi ostavarivanja svog punog potencijala. Upravo zato si nam potrebna/potreban baš ti, osoba sa strašću za HR i željom za napredovanje.

Više o oglasu pročitajte na poveznici.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic