Objavljeno: 26. 4. 2023. u 08:04
Danijela Vnučec Grdović

2023. je Europska godina vještina, a ESN Zagreb vam povodom toga predstavlja Skills & Employability Week!

Skills & Employability Week besplatna je dvodnevna konferencija namijenjena studentima i mladoj lokalnoj zajednici grada Zagreba. Glavni cilj S&E Week-a je poticanje razvoja vještina i zapošljivosti kod mladih, ali istvaranje mladih profesionalaca punih znanja i iskustva koji će pomoći hrvatskom tržištu rada.

U sklopu S&E Week-a održat će se 6 predavanja održanih od strane vrsnih stručnjaka i to na teme: LinkedIn, Social Media Management, AI & ChatGPT, Poduzetništvo, Event Management, Komunikacije i društvene mreže.

Konferencija se održava 3. i 4.5.2023. na lokaciji Wespa Spaces (Heinzelova 60).

Program oba dana počinje u 17h i završava u 20.30h, a sudjelovanje je u potpunosti besplatno!

Detaljni program rada možete pronaći na instagram profilu ESN-a Zagreb: instagram.com/esnzagreb ili na ovom linku: https://bit.ly/skillsandemployabilityweek

Svoju besplatnu ulaznicu možete preuzeti putem linka:

https://www.entrio.hr/event/skills-employability-week-by-esn-zagreb-13941

Mjesta su ograničena, zato požurite i budite dio promjene koju donosi Europska godina vještina!

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic