O nama

Psihologija je suvremena društvena znanost koja se razvila kao nezaobilazna znanstvena disciplina, ne samo zbog znanstvenih teorija i spoznaja iz glavnog predmeta svog bavljenja - ljudskog ponašanja i doživljavanja, već i zbog primjene rezultata psihologijskih istraživanja u mnogim područjima ljudskog djelovanja. Zahtjevi za profilom psihologa u razvijenim društvima rastu te se očekuje da će ta struka biti među vodećima po zapošljavanju u idućim desetljećima.

Studijski program omogućuje studentima stjecanje Europske diplome psihologa (EDP) čime je stvorena pretpostavka da svaki student dobivanjem diplome u pogledu profesionalne osposobljenosti i stručnih kompetencija može računati na njezinu cjelovitu prihvaćenost unutar Europske unije. Program studija istovremeno je i originalan, jer slijedi osnovnu koncepciju Hrvatskih studija, a to je da se obrazovanju studenata pristupa interdisciplinarno. Na diplomskoj razini ovakav program omogućuje teorijsku, metodološku i praktičnu naobrazbu, osposobljavanje i trening u više područja primijenjene psihologije, a posebice kliničkom, organizacijskom i obrazovnom. Obrazovanje koje su završili, znanja, kompetencije i vještine koje su stekli a nalaze se u nastavnom planu i programu studija psihologije, pružaju diplomiranom studentu psihologije niz mogućnosti te ga čine kvalificiranim i kompetitivnim sudionikom na postojećem tržištu rada.
O studijskom programu, nastavnicima, studentima i ostalim podacima koji vas zanimaju, pročitajte i pogledajte na stranicama Odsjeka za psihologiju Fakulteta hrvatskih studija.


Objavljeno: 15. 11. 2019. u 15:32
Iva Černja Rajter

Zbog povećanog obima posla, pozivamo sve studente i studentice psihologije s puno slobodnog vremena i željom za rad u HR-u da se prijave za studentski posao u Odjelu ljudskih resursa Kamgrad d.o.o.

Iza imena Kamgrad je 40 godina tradicije, preko 800 zaposlenih i puuuuuno velikih građevinskih projekata.

Što nudimo?

Nudimo ti super iskustvo u Ljudskim resursima, u više segmenata s ubrzanim tempom. Hardworkers only. Uvođenje u posao, povratan i direktan feedback. Iskustvo rada u velikom sustavu, kontakt s inženjerima, ekonomistima, tehničarima, etc. Osim spomenutog, čeka te zadatak vezan uz razvoj daljnjeg sustava, dakle, trening sivih stanica. Ima i no-brainer poslova, naravno ;)

Koje će biti tvoje odgovornosti?

·         Pred-selekcija, asistiranje pri testiranjima i intervjuima.

·         Priprema dokumenata, materijala za testiranje, dogovaranje testiranja. Koordinacija sa psihologinjom te kolegama drugih Odjela / Sektora.

·         Logističko praćenje i podrška in-house edukacija i vanjskih edukacija. Administracija baze edukacija.

·         Izrada malog, ali važnog samostalnog projekta u svrhu unapređenja Sustava ljudskih resursa (razvojni aspekt)

·         Ostali pomoćni zadaci

Možeš se prijaviti ako imaš...

·         Studentska prava / pravo rada na studentski ugovor minimalno par mjeseci

·         Upisan diplomski studij psihologije

·         Mogućnost rada 20-40 h tjedno, kroz duži period (3-6 mjeseci)

·         Znanje iz Microsoft Office paketa (posebice Excel)

Prijava je obavljena ako si poslao/-la:

·         CV (format: Europass)

·         potvrdu faksa da si student

·         prijepis ocjena iz Indexa ;)

·         molbu, pismo, video (do 20 sekundi) ili preporuku zašto baš ti

Sve poslati na: petra.kralj@kamgrad.hr uz napomenu "psih-student"

Poslati prijavu zaključno s: 25.11.2019. (ponedjeljak) - požuri s prijavom jer krećemo odmah u pred-selekciju ;)

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS