PuP - Psihologija u Praksi

Psihologija u Praksi se održava već pet godina uzastopno.

Riječ je o cjelodnevnom nizu izlaganja stručnjaka iz psihologijske prakse, organiziranih sa svrhom osvješćivanja studenata o tome što i kako nakon završetka studija; upoznavanjem s tržištem rada, mogućnostima zapošljavanja, te izazovima koji ih očekuju pri stupanju u radni odnos:

– konkretnim radnim zadatcima;
– strukama s kojima se usko surađuje;
– odgovornošću i donošenjem odluka na radnom mjestu;
– specifičnim vještinama koje su nužan preduvjet ili koje će tek trebati usvojiti.


Na taj se način studente približava objektivnom razmatranju kako budućeg usmjerenja (izbora kolegija tijekom studija, u svrhu profiliranja), tako i konkretne uloge psihologa u zajednici i društvu općenito.

 

Za sve dodatne informacije molimo Vas da nam se obratite na:

e-mail adresu: feniks.hs@gmail.com;

Facebook stranicu: https://www.facebook.com/PsihologijauPraksi 

Broj telefona: 097/792-4459

 


Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS