O nama

Psihologija je suvremena društvena znanost koja se razvila kao nezaobilazna znanstvena disciplina, ne samo zbog znanstvenih teorija i spoznaja iz glavnog predmeta svog bavljenja - ljudskog ponašanja i doživljavanja, već i zbog primjene rezultata psihologijskih istraživanja u mnogim područjima ljudskog djelovanja. Zahtjevi za profilom psihologa u razvijenim društvima rastu te se očekuje da će ta struka biti među vodećima po zapošljavanju u idućim desetljećima.

Studijski program omogućuje studentima stjecanje Europske diplome psihologa (EDP) čime je stvorena pretpostavka da svaki student dobivanjem diplome u pogledu profesionalne osposobljenosti i stručnih kompetencija može računati na njezinu cjelovitu prihvaćenost unutar Europske unije. Program studija istovremeno je i originalan, jer slijedi osnovnu koncepciju Hrvatskih studija, a to je da se obrazovanju studenata pristupa interdisciplinarno. Na diplomskoj razini ovakav program omogućuje teorijsku, metodološku i praktičnu naobrazbu, osposobljavanje i trening u više područja primijenjene psihologije, a posebice kliničkom, organizacijskom i obrazovnom. Obrazovanje koje su završili, znanja, kompetencije i vještine koje su stekli a nalaze se u nastavnom planu i programu studija psihologije, pružaju diplomiranom studentu psihologije niz mogućnosti te ga čine kvalificiranim i kompetitivnim sudionikom na postojećem tržištu rada.
O studijskom programu, nastavnicima, studentima i ostalim podacima koji vas zanimaju, pročitajte i pogledajte na stranicama Odsjeka za psihologiju Fakulteta hrvatskih studija.


Objavljeno: 20. 9. 2019. u 09:26
Iva Černja Rajter

Iza SofaScorea stoji 60-ak mladih kreativaca u uredu na Vrbanima. Radimo na vlastitim digitalnim proizvodima koje koristi više od 20 milijuna korisnika mjesečno diljem svijeta. Naša je domena sport i sportska statistika, a izrađujemo nativne aplikacije za iOS i Android, watch, TV i web te sadržaj za društvene mreže.

Jako nam je važan razvoj, ali i well-being zaposlenika. U skladu s tim odlazimo na konferencije i edukacije po vlastitom izboru, a rad je organiziran tako da vremenski pritisak gotovo i ne postoji.Cijenimo kvalitetu ispred kvantitete te pridajemo važnost detaljima u svim procesima. Na radnom mjestu surađujemo međutimski te cijenimo vrijeme koje provodimo na sastancima. Svaka pozicija i tim jednako su nam važni te smo si međusobna podrška u rješavanju izazovnih zadataka. U radnom vremenu postoji fleksibilnost, no remote način rada nije u skladu s našim vrijednostima.Idemo na team building, slavimo božićne domjenke, organiziramo si interesne radionice, ali nakon radnog vremena. Nismo pobornici miksanja rada i zabave, imamo vremena za oboje.Uz redovnu naknadu za tvoj rad i plaćen prijevoz do posla možeš očekivati i regres, božićnicu, plaćen godišnji sistematski pregled i brojne druge prednosti.

Što radi Junior HR specialist:Tražimo osobu koja je proaktivna, usmjerena k ljudima, njihovom potencijalu i razvoju te posjeduje odlične organizacijske vještine te vještine strateškog razmišljanja. Prethodno iskustvo nije potrebno jer postoji mentor u procesu učenja i razvoja.

Fokus pozicije u početku bi bio na regrutaciji, selekciji i procesu onboardinga. Dakle, Junior HR specialist bi izrađivao plan i proces zapošljavanja na razini firme te provodio selekcijske procese u skladu s pravilima struke. Sudjelovao bi na eventima kojima je cilj predstavljanje SofaScorea studentima te tim putem provodio employer branding kojim prenosimo željenu poruku tržištu talenata. Imao bi prilike sastavljati, provoditi i analizirati ispitivanja zadovoljstva zaposlenika.Dugoročno je plan za ovu poziciju napredovanje u smjeru upravljanja karijerom i razvojem djelatnika te planiranje i provođenje plana edukacija i radionica.

*Zbog primarnog naglaska na selekciji idealan kandidat ima završen studij psihologije i mogućnost korištenja psihologijskih instrumenata koji su nam standard u procesu izbora kandidata.

Više o natječaju na linku:

https://www.linkedin.com/jobs/view/1483700110?trk=cap_redirect

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS