O nama

Psihologija je suvremena društvena znanost koja se razvila kao nezaobilazna znanstvena disciplina, ne samo zbog znanstvenih teorija i spoznaja iz glavnog predmeta svog bavljenja - ljudskog ponašanja i doživljavanja, već i zbog primjene rezultata psihologijskih istraživanja u mnogim područjima ljudskog djelovanja. Zahtjevi za profilom psihologa u razvijenim društvima rastu te se očekuje da će ta struka biti među vodećima po zapošljavanju u idućim desetljećima.

Studijski program omogućuje studentima stjecanje Europske diplome psihologa (EDP) čime je stvorena pretpostavka da svaki student dobivanjem diplome u pogledu profesionalne osposobljenosti i stručnih kompetencija može računati na njezinu cjelovitu prihvaćenost unutar Europske unije. Program studija istovremeno je i originalan, jer slijedi osnovnu koncepciju Hrvatskih studija, a to je da se obrazovanju studenata pristupa interdisciplinarno. Na diplomskoj razini ovakav program omogućuje teorijsku, metodološku i praktičnu naobrazbu, osposobljavanje i trening u više područja primijenjene psihologije, a posebice kliničkom, organizacijskom i obrazovnom. Obrazovanje koje su završili, znanja, kompetencije i vještine koje su stekli a nalaze se u nastavnom planu i programu studija psihologije, pružaju diplomiranom studentu psihologije niz mogućnosti te ga čine kvalificiranim i kompetitivnim sudionikom na postojećem tržištu rada.
O studijskom programu, nastavnicima, studentima i ostalim podacima koji vas zanimaju, pročitajte i pogledajte na stranicama Odsjeka za psihologiju Fakulteta hrvatskih studija.


Objavljeno: 24. 8. 2019. u 11:03
Iva Černja Rajter
Otvorene su prijave za Kaufland...

Otvorene su prijave za natječaj Trainee u sklopu kojeg zapošljavamo mlade talente i dajemo ti priliku da tijekom jednogodišnjeg programa učiš, radiš i razvijaš se s nama. Program je usmjeren na učenje u praksi uz puno radno vrijeme, a nudimo i atraktivna primanja i mogućnost nastavka karijere po završetku programa. Uz stručno mentorstvo i strukturirano uhodavanje, od početka ćeš preuzeti odgovornost, raditi na projektima i zanimljivim radnim zadacima te aktivno sudjelovati u stvaranju uspješne budućnosti našeg poduzeća.

Trainee program ukratko

Prijave: 19.8.2019. – 6.9.2019.

 • Preduvjet: završna godina studija ili uspješno završen fakultet
 • Početak: 1.10.2019.
 • Trajanje: 12 mjeseci
 • Plaća: 103.200 kuna bruto godišnje

Mogućnosti za početak karijere

Ovisno o prethodnom obrazovanju te profesionalnim željama i interesima, na Trainee program se možeš prijaviti u jednom raznolikih poslovnih područja u našoj Centrali, Poslovnicama i Logistici:

 • NABAVA
 • Akcijski menadžment
 • FINANCIJE I ADMINISTRACIJA                                                                                       
 • Customer Management / Revizija
 • LJUDSKI RESURSI
 • CENTRALNE SLUŽBE                                                                                                    
 • Razvoj i izgradnja nekretnin
 • PRODAJA                                                                                                                        
 • Organizacija prodaje                                                                                                        
 • Operativna prodaje
 • LOGISTIKA

Više informacija o Trainee programu pročitaj ovdje: https://karijera.kaufland.hr/apsolventi/trainee-program.html

Prati nas i prijavi se već danas na jedan od natječaja za Trainee program:

https://jobs.kaufland.com/Hrvatska/go/Trainee-program-u-Hrvatskoj/3510601/

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS