O nama

Psihologija je suvremena društvena znanost koja se razvila kao nezaobilazna znanstvena disciplina, ne samo zbog znanstvenih teorija i spoznaja iz glavnog predmeta svog bavljenja - ljudskog ponašanja i doživljavanja, već i zbog primjene rezultata psihologijskih istraživanja u mnogim područjima ljudskog djelovanja. Zahtjevi za profilom psihologa u razvijenim društvima rastu te se očekuje da će ta struka biti među vodećima po zapošljavanju u idućim desetljećima.

Studijski program omogućuje studentima stjecanje Europske diplome psihologa (EDP) čime je stvorena pretpostavka da svaki student dobivanjem diplome u pogledu profesionalne osposobljenosti i stručnih kompetencija može računati na njezinu cjelovitu prihvaćenost unutar Europske unije. Program studija istovremeno je i originalan, jer slijedi osnovnu koncepciju Hrvatskih studija, a to je da se obrazovanju studenata pristupa interdisciplinarno. Na diplomskoj razini ovakav program omogućuje teorijsku, metodološku i praktičnu naobrazbu, osposobljavanje i trening u više područja primijenjene psihologije, a posebice kliničkom, organizacijskom i obrazovnom. Obrazovanje koje su završili, znanja, kompetencije i vještine koje su stekli a nalaze se u nastavnom planu i programu studija psihologije, pružaju diplomiranom studentu psihologije niz mogućnosti te ga čine kvalificiranim i kompetitivnim sudionikom na postojećem tržištu rada.
O studijskom programu, nastavnicima, studentima i ostalim podacima koji vas zanimaju, pročitajte i pogledajte na stranicama Odsjeka za psihologiju Fakulteta hrvatskih studija.


Objavljeno: 20. 11. 2018. u 14:40
Iva Černja Rajter

Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce Vas poziva na 6. Sportsko natjecanje za djecu s teškoćama u razvoju „Naše pravo na sport“ koje će se održati u Zagrebu ovog studenog u sljedećim terminima:
• Petak 23. studenog 2018. godine na bazenu Svetice - Ulica Divka Budaka 21, od 16:00 do 18:30 sati (natjecanje traje od 17-18 sati)
• Subota 24. studenog 2018. godine u Centru za odgoj i obrazovanje Dubrava - prilaz Tomislava Špoljara 2, od 8:00 - 15:30
• Nedjelja 25. studenog 2018. godine u Centru za odgoj i obrazovanje Dubrava - prilaz Tomislava Špoljara 2; od 8:00 do 15:30
Za priključivanje kao volonter molimo Vas da nam se pridružite na sastanku 22.11.2018. godine u 19:15 sati u Albaharijevoj 2, Mjesna Samouprava Knežija. Ukoliko želite možete doći u 18:00 sati na trening da vidite kako izgleda uloga asistenta djetetu s teškoćama u razvoju na natjecanju.
Za sva pitanja slobodno nas kontaktirate na: info@ti-si-sunce.hr

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS