O nama

Psihologija je suvremena društvena znanost koja se razvila kao nezaobilazna znanstvena disciplina, ne samo zbog znanstvenih teorija i spoznaja iz glavnog predmeta svog bavljenja - ljudskog ponašanja i doživljavanja, već i zbog primjene rezultata psihologijskih istraživanja u mnogim područjima ljudskog djelovanja. Zahtjevi za profilom psihologa u razvijenim društvima rastu te se očekuje da će ta struka biti među vodećima po zapošljavanju u idućim desetljećima.

Studijski program omogućuje studentima stjecanje Europske diplome psihologa (EDP) čime je stvorena pretpostavka da svaki student dobivanjem diplome u pogledu profesionalne osposobljenosti i stručnih kompetencija može računati na njezinu cjelovitu prihvaćenost unutar Europske unije. Program studija istovremeno je i originalan, jer slijedi osnovnu koncepciju Hrvatskih studija, a to je da se obrazovanju studenata pristupa interdisciplinarno. Na diplomskoj razini ovakav program omogućuje teorijsku, metodološku i praktičnu naobrazbu, osposobljavanje i trening u više područja primijenjene psihologije, a posebice kliničkom, organizacijskom i obrazovnom. Obrazovanje koje su završili, znanja, kompetencije i vještine koje su stekli a nalaze se u nastavnom planu i programu studija psihologije, pružaju diplomiranom studentu psihologije niz mogućnosti te ga čine kvalificiranim i kompetitivnim sudionikom na postojećem tržištu rada.
O studijskom programu, nastavnicima, studentima i ostalim podacima koji vas zanimaju, pročitajte i pogledajte na stranicama Odsjeka za psihologiju Fakulteta hrvatskih studija.


Objavljeno: 20. 2. 2018. u 12:54
Uređeno: 20. 2. 2018. u 12:56
Iva Černja Rajter
Asistent Medijskih istraživanja (m/ž)

Nova TV je uspješna i moderna komercijalna televizija koja okuplja mladi i iskusni tim medijskih profesionalaca. Strategija kompanije je multimedijalna platforma – sinergija televizije i interneta. Dinamično radno okružje osiguravaju vrhunska tehnologija, inovativni pristup i izazovi suvremenog medijskog tržišta. U našoj tvrtki gradimo ugodnu radnu atmosferu i povjerenje zaposlenih pružajući im kontinuiranu mogućnost stjecanja novih znanja, vještina i napredovanja.


Uslijed daljnjeg razvoja naših operacija tražimo izvrsnu osobu za poziciju:
Asistent Medijskih istraživanja (m/ž)


Opis posla i glavni zadaci:
- analiza i interpretacija podataka te izrada različitih vrsta izvještaja na području online sadržaja, televizijske gledanosti i društvenih mreža
- praćenje i analiza trendova u medijskoj industriji, analiza tržišta i istraživanje stavova potrošača
- izrada Ad Hoc izvještaja prema specifičnim potrebama odjela
- sudjelovanje u interpretaciji i prezentaciji podataka prema klijentima


Uvjeti:
- VSS iz područja sociologije, psihologije ili nekih od srodnih fakulteta društvenih znanosti
- razumijevanje medijskog okruženja i izražena želja za radom u istom
- posjedovanje analitičkih sposobnosti i kritičkog razmišljanja
- sposobnost timskog rada i dobre suradnje u malom timu
- odgovornost prema radnim zadacima i visoka motiviranost za rad
- dobro poznavanje MS Office alata (Word, Excel, Power Point)
- prednost imaju kandidati koji poznaju rad u sljedećim programima: Arianna, Gemius, BrandPuls,
Google Analytics (poželjno, ali nije uvjet)


Što nudimo:
- rad u dinamičnom okruženju i kreativnoj industriji
- mogućnost osobnog usavršavanja i profesionalnog razvoja
Ukoliko ste zainteresirani za ovu poziciju i ispunjavate tražene uvjete, dostavite nam svoj životopis na mail posao@novatv.hr najkasnije do 28.2.2018. Vaše ćemo podatke tretirati s maksimalnom diskrecijom. U najskorijem roku javit ćemo se s informacijama o daljnjem tijeku procesa zapošljavanja.
 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS