O nama

Psihologija je suvremena društvena znanost koja se razvila kao nezaobilazna znanstvena disciplina, ne samo zbog znanstvenih teorija i spoznaja iz glavnog predmeta svog bavljenja - ljudskog ponašanja i doživljavanja, već i zbog primjene rezultata psihologijskih istraživanja u mnogim područjima ljudskog djelovanja. Zahtjevi za profilom psihologa u razvijenim društvima rastu te se očekuje da će ta struka biti među vodećima po zapošljavanju u idućim desetljećima.

Studijski program omogućuje studentima stjecanje Europske diplome psihologa (EDP) čime je stvorena pretpostavka da svaki student dobivanjem diplome u pogledu profesionalne osposobljenosti i stručnih kompetencija može računati na njezinu cjelovitu prihvaćenost unutar Europske unije. Program studija istovremeno je i originalan, jer slijedi osnovnu koncepciju Hrvatskih studija, a to je da se obrazovanju studenata pristupa interdisciplinarno. Na diplomskoj razini ovakav program omogućuje teorijsku, metodološku i praktičnu naobrazbu, osposobljavanje i trening u više područja primijenjene psihologije, a posebice kliničkom, organizacijskom i obrazovnom. Obrazovanje koje su završili, znanja, kompetencije i vještine koje su stekli a nalaze se u nastavnom planu i programu studija psihologije, pružaju diplomiranom studentu psihologije niz mogućnosti te ga čine kvalificiranim i kompetitivnim sudionikom na postojećem tržištu rada.
O studijskom programu, nastavnicima, studentima i ostalim podacima koji vas zanimaju, pročitajte i pogledajte na stranicama Odsjeka za psihologiju Fakulteta hrvatskih studija.


Objavljeno: 9. 6. 2017. u 12:47
Iva Černja Rajter

Drage/i kolegice, kolege i prijatelji,
nastavnici i studenti studija psihologije Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu,
čast nam je i zadovoljstvo, u ime Organizacijskog i Znanstvenog odbora, pozvati Vas na 7. Međunarodnu ergonomijsku konferenciju  - ERGONOMICS 2018 – Emphasis on Wellbeing koja će se održati od 13. do 16. lipnja 2018. u Zadru, Republika Hrvatska.

Hrvatsko ergonomijsko društvo (HED) organizira konferencije iz serije Ergonomics od 2001. godine, a ovaj put u suradnji sa:
•  Russian Inter-Regional Ergonomics Association (IREA),
•  Fakultetom prometnih znanosti (FPZ) Sveučilišta u Zagrebu,
•  Fakultetom strojarstva i brodogradnje (FSB) Sveučilišta u Zagrebu,
•  Tekstilno-tehnološkim fakultetom (TTF) Sveučilišta u Zagrebu.

Želimo ovom prilikom naglasiti kako je ERGONOMICS 2018 – Emphasis on Wellbeing ponovno medijski i organizacijski podržan od International Ergonomics Association (IEA).

Sve potrebne informacije o Konferenciji nalaze se u dokumentima u privitku.

Za više informacija, molimo posjetite http://www.h-e-d.hr/Ergonomics_2018.htm
ili nas kontaktirajte na ergonomics2018@gmail.com

Veselimo se našem druženju u Zadru i pozivamo Vas da informirate sve ostale kolege koji su možda zainteresirani za sudjelovanje na Konferenciji.

U ime Organizacijskog odbora Ergonomics 2018 – Emphasis on Wellbeing,

Doc. dr .sc. Davor Sumpor

Predsjednik OO

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS