O nama

Psihologija je suvremena društvena znanost koja se razvila kao nezaobilazna znanstvena disciplina, ne samo zbog znanstvenih teorija i spoznaja iz glavnog predmeta svog bavljenja - ljudskog ponašanja i doživljavanja, već i zbog primjene rezultata psihologijskih istraživanja u mnogim područjima ljudskog djelovanja. Zahtjevi za profilom psihologa u razvijenim društvima rastu te se očekuje da će ta struka biti među vodećima po zapošljavanju u idućim desetljećima.

Studijski program omogućuje studentima stjecanje Europske diplome psihologa (EDP) čime je stvorena pretpostavka da svaki student dobivanjem diplome u pogledu profesionalne osposobljenosti i stručnih kompetencija može računati na njezinu cjelovitu prihvaćenost unutar Europske unije. Program studija istovremeno je i originalan, jer slijedi osnovnu koncepciju Hrvatskih studija, a to je da se obrazovanju studenata pristupa interdisciplinarno. Na diplomskoj razini ovakav program omogućuje teorijsku, metodološku i praktičnu naobrazbu, osposobljavanje i trening u više područja primijenjene psihologije, a posebice kliničkom, organizacijskom i obrazovnom. Obrazovanje koje su završili, znanja, kompetencije i vještine koje su stekli a nalaze se u nastavnom planu i programu studija psihologije, pružaju diplomiranom studentu psihologije niz mogućnosti te ga čine kvalificiranim i kompetitivnim sudionikom na postojećem tržištu rada.
O studijskom programu, nastavnicima, studentima i ostalim podacima koji vas zanimaju, pročitajte i pogledajte na stranicama Odsjeka za psihologiju Fakulteta hrvatskih studija.


Objavljeno: 20. 11. 2016. u 20:08
Iva Černja Rajter

Uspješno smo međunarodno trgovačko društvo - snažni smo, dinamični i fer. Posvećujemo
puno pažnje motivaciji i angažiranosti svakog pojedinca. Našim zaposlenicima nudimo
različite mogućnosti, uspjeh i sigurnu budućnost.
Što su Vaši zadaci?
Odgovorni ste za obradu životopisa i zamolbi za posao te kontaktiranje kandidata za
selekcijski postupak. Također, asistirate pri psihologijskim testiranjima i administrativna ste
potpora odjelu.
Što očekujemo od Vas?
• student ste završnih godina diplomskog studija psihologije
• želite produbiti svoja znanja iz područja ljudskih resursa
• vaš način rada odlikuju organiziranost, fleksibilnost, komunikativnost te sklonost timskom
radu
• otvoreni ste za stjecanje novih iskustava i spremni na izazove koje donosi rad u
dinamičnom okruženju trgovine
Što Vam nudimo?
• rad u gospodarski uspješnom poduzeću
• raznovrsne, izazovne i odgovorne zadatke
• strukturiranu praksu unutar poduzeća koje je nositelj certifikata „Uzorna tvrtka za
stručnu praksu“
Prijavite se na natječaj putem upitnika na internetskoj stranici:
www.kaufland.hr/karijera, pod „Ponuda poslova“
Za Vaša eventualna pitanja možete nas kontaktirati na:
Mail: karijera@kaufland.hr
Postanite dio našeg tima!
www.kaufland.hr/karijera
 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS