Objavljeno: 31. 3. 2023. u 10:36
Josip Papak

Izborno povjerenstvo Fakulteta hrvatskih studija za studentske izbore utvrdilo je privremene rezultate izbora za Studentski zbor Fakulteta hrvatskih studija.

Privremeni rezultati izbora za Studentski zbor Fakulteta hrvatskih studija

Na Privremene rezultate izbora svaki student može podnijeti obrazloženi prigovor u vremenu od 8 radnih dana od dana objavljivanja privremenih rezultata izbora. Prigovori se podnose Izbornom povjerenstvu Fakulteta hrvatskih studija koji ih s cjelokupnim izbornim materijalom dostavlja Povjerenstvu za prigovore Fakulteta hrvatskih studija. Povjerenstvo za prigovore odlučuje o prigovorima u vremenu od 3 radna dana.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic