O Službi za znanost i projekte

Služba za znanost i projekte osnovana je za potrebe sustavnog praćenja provedbe projektnih aktivnosti na razini Fakulteta te pružanje savjetodavne i administrativne potpore primarno znanstveno-nastavnom i suradničkom osoblju, zaposlenicima Fakulteta, u upravljanju projektima.

U pogledu znanstvene suradnje Služba radi na sustavnom ostvarivanju i unaprjeđenju kvalitetne i produktivne znanstvene suradnje s postojećim i potencijalno strateški zanimljivim domaćim i stranim visokoobrazovnim i znanstveno-istraživačkim ustanovama.

Služba također organizira i provodi edukativne aktivnosti tematski vezane za upravljanje projektima općenito te edukacije, informativne dane i radionice specifične tematike vezane uz pojedinačne natječaje, specifičnosti i procedure upravljanja i ostale zanimljive teme iz navedenog područja sukladno potrebama ustanove.

Služba također vodi evidenciju o stanju znanstvenih i projektnih aktivnosti na Fakultetu i arhivu natječajne i službene projektne dokumentacije Fakulteta hrvatskih studija.

Redovito obavještavanje zaposlenika Fakulteta hrvatskih studija o mogućnostima sudjelovanja u projektima kao i službenu komunikaciju s tijelima u sustavu upravljanja projektima također provodi Služba.

 

Kontakt: Tea Cacović, voditeljica Službe za znanost i projekte

              e-adresa: tcacovic@hrstud.hr; projekti@hrstud.hr

              telefon:    (01) 245 7668

 

 


Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic