Objavljeno: 5. 12. 2019. u 18:05
Marija Barić Đurđević

Bliži se vrijeme blagdana, a studentski zborovi Hrvatskih studija, Fakulteta prometnih znanosti i Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta odlučili su učiniti ovo božićno vrijeme toplijim figurativno i doslovno. Zborovi su se udružili u akciju #Sherajmotoplinu koja je pokrenuta prvi put 2018. na ERF-u s ciljem prikupljanja odjeće za beskućnike grada Zagreba. Ove godine u akciju su uključena još 2 fakulteta kampusa Borongaj – Fakultet prometnih znanosti i Hrvatski Studiji, a odjeća će se prikupljati kako za beskućnike, tako i za djecu i odrasle te donirati Crvenom križu Grada Zagreba. Odjeću je potrebno samo donijeti i staviti u kutiju.

Donacije će se prikupljati od 5.12. – 19.12. na sljedećim lokacijama:

Hrvatski studiji – prizemlje kod sobe 012

Fakultet prometnih znanosti – Objekt 71, prizemlje

Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet – ispred Udruge

Imate viška odjeće i obuće? Uključite se, donirajte i uljepšajte blagdane onima kojima je to najpotrebnije.

Pokažimo zajedništvo i božićni duh!
Veselimo se Vašem odazivu! 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS