Objavljeno: 24. 7. 2019. u 10:44
Dario Knežić

 

Zainteresiranima za nastavničku naobrazbu (pedagoško-psihološko-didaktičko-metodička naobrazba nastavnika)

Obavještavamo sve koji su zainteresirani za stjecanje nastavničkih kompetencija da će se upis 12. skupine studenata pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičke naobrazbe nastavnika (PPDMN), Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, Borongajska cesta 83 d, 10000 Zagreb, obavljati  od 26. kolovoza 2019. do 6. rujna 2019. godine, u prostorijama Hrvatskih studija u uredu broj 114 od 12:00 do 13:00 sati.

Molim, ukoliko dolazite u prostorije fakulteta  Hrvatskih studija,  najavite svoj dolazak na e-mail mmandic@hrstud.hr ili na mob: 092 123 2274.

Upisati se možete i  putem e-maila mmandic@hrstud.hr  i to tako što pošaljete skenirane dole navedene dokumente.

1.  Kopiju uplatnice I. rate školarine u iznosu od 3.600,00 kn i uplate za troškove upisa u iznosu od 150,00 kn (možete sve staviti na jednu uplatnicu).
     Podaci za uplatu 1. rate školarine:

     - Primatelj: Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu, Borongajska cesta 83 d, 10000 Zagreb,
     - IBAN primatelja: HR2323400091400021282,
     - Model: 00
     - Poziv na broj: OIB kandidata +242
     - Opis plaćanja: troškovi upisa u program PPDMN.

2.  ZADNJE STEČENA SVJEDODŽBA ILI DIPLOMA.
3.  RODNI LIST (preslika).
4.  DOMOVNICA (izvornik ili preslika).
5.  DVIJE FOTOGRAFIJE, 4×6 cm (za indeks i matični list).

Početak predavanja je 6. rujna 2019., prema rasporedu koji se nalazi na našoj stranici https://www.hrstud.unizg.hr/ppdmn .

Program je namijenjen svima koji žele raditi u odgojno-obrazovnim ustanovama, a tijekom svoga studija nisu stekli nastavničke kompetencije, odnosno njihova matična ustanova im to nije mogla ponuditi. Program pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičke naobrazbe nastavnika  je predviđen i za one koji osjećaju potrebu za cjeloživotnim obrazovanjem i dodatnom naobrazbom na tom području radili oni u obrazovnim ustanovama, nakladničkim kućama ili javnim medijima.
 
Studijski program je usklađen sa najboljom europskom tradicijom kao i sa hrvatskim zakonskim odredbama koje traže za takvo obrazovanje znanja i vještine s područja pedagogije, psihologije, didaktike i metodike (predmetne) u visini  od 60 ECTS studentskoga opterećenja.

Nakon završenog programa, student dobiva potvrdu koja ga kvalificira za rad u odgojno-obrazovnim ustanovama, ali i uvjet za daljnja učiteljska i nastavnička napredovanja. Detaljne informacije o programu možete naći na našoj stranici: https://www.hrstud.unizg.hr/ppdmn .

Vrlo pozitivna Iskustva naših dosadašnjih studenata PPDMN programa daju Vam sigurnost da svoju nastavničku formaciju povjeravate u prave ruke.

Radujemo se Vašem dolasku!

Prof. dr. sc. Marko Pranjić,
 voditelj programa PPDMN

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS