Objavljeno: 17. 5. 2024. u 09:01
Uređeno: 17. 5. 2024. u 10:41
Administrator

U okviru projekta digitalizacije dokumentacijsko-arhivskoga gradiva Hrvatskih studija, Fakultet hrvatskih studija je na svojoj mrežnoj stranici objavio zbornike iz serija "Hrvatski književni povjesničari" i "Tihi pregaoci". Publikacije serije "Hrvatski književni povjesničari" redovito se izdaju od 1997. godine, dok se serija "Tihi pregaoci" izdaje od 2001. godine.

Ova digitalna objava omogućuje širokom krugu zainteresiranih pristup bogatom fundusu radova i istraživanja, čime Fakultet nastavlja svoju misiju širenja znanja i informacija.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic