Objavljeno: 9. 5. 2024. u 10:27
Uređeno: 10. 5. 2024. u 09:31
Administrator

U sklopu tematske grupe "Technology, knowledge, society and human development", Faculty of Education, University of Cambridge, doc. dr. sc. Erik Brezovec održat će predavanje/seminarsku diskusiju na temu: "Reframing Technological Displacement of Labour: Insights from Social System Theory"

Predavanje će se održati 14. svibnja 2024. godine od 14:00 do 16:00 po srednjoeuropskom vremenu, a prijaviti se možete na sljedećoj poveznici:

https://www.educ.cam.ac.uk/research/programmes/human-technology-interface/

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic