Objavljeno: 7. 5. 2024. u 10:57
Administrator

U organizaciji Centra za podršku studentima i razvoj karijera – CARPO Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta održat će se interaktivno predavanju „Moja napuljska pustolovina: Erasmus s invaliditetom?28. 5. 2024. u 16:00 sati na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu (Znanstveno-sveučilišni kampus Borongaj, Borongajska cesta 83f, u dvorani P10).

Predavanje je namijenjeno studentima s invaliditetom, kao i ostalim članovima akademske zajednice (koordinatorima za studente s invaliditetom, nastavnicima, stručnim i administrativnim djelatnicima zaduženima za međunarodnu suradnju) koji su zainteresirani čuti više o Erasmus+ razmjeni i iskustvima studenata s invaliditetom.

Poveznica za prijavu: https://forms.gle/CDUoLfC9kbBe6o3E8

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic