Objavljeno: 23. 4. 2024. u 12:27
Administrator

Poštovane kolegice i kolege,

imamo zadovoljstvo obavijestiti vas o promociji romana naše vrijedne studentice diplomskoga studija psihologije, Kristine Paj. Njezin roman „Ne gubi fokus“ bit će promoviran 30. travnja u 18:00 sati u knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića.

Kristina je ne samo izvrsna studentica, već i voditeljica Čitateljskog kluba na Fakultetu hrvatskih studija koji broji mnogo zaljubljenika u književnost.

Obavijest o promociji romana već je objavljena na stranicama izdavača, Naklade Asia, što svjedoči o važnosti ovog događaja. Stoga, želimo podijeliti tu radost i s vama te vas pozivamo da se pridružite Kristini na ovom posebnom događaju. Nema sumnje da će vas njezino literarno djelo oduševiti.

Više informacija o promociji možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic