Objavljeno: 12. 4. 2024. u 11:09
Administrator

Poštovane i poštovani,

 Odsjek za fonetiku Filozofskoga fakulteta u Zagrebu i ove godine obilježava Svjetski dan glasa, održavanjem znanstveno-stručnoga skupa pod nazivom Svjetski dan glasa 2024. Skup će se održati u utorak, 16. travnja 2024., na Filozofskome fakultetu u Zagrebu u Dvorani 1 od 14 do 18 sati. Pridružite nam se kako bismo zajedničkim interdisciplinarnim predavanjima te diskusijama:

  • naglasili važnost brige o glasu
  • upozorili na poremećaje glasa te
  • istaknuli povezanost kvalitete života i funkcionalnosti glasa.

Znanstveno-stručni skup otvoren je za javnost te je ulaz besplatan. Nadamo se da ćete nam se pridružiti u obilježavanju Svjetskoga dana glasa u Hrvatskoj!

Za više informacija o skupu Svjetski dan glasa 2024. posjetite https://fonet.ffzg.unizg.hr/, a za više informacija o Svjetskome danu glasa na svjetskoj razini posjetite: https://worldvoiceday.org/.

Plakat skupa i program skupa.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic