Objavljeno: 25. 3. 2024. u 19:53
Administrator

Izv. prof. dr. sc. Lovorka Brajković je 19. ožujka 2024. godine u organizaciji udruge eSTUDENT održala radionicu pod nazivom "Nošenje s gubitkom".
 
Radionica se održala na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, na kojoj je sudjelovalo preko 70 studenata. Radionica je bila dio projekta It Stars with You, projekta mentalnog zdravlja koji ima za cilj normaliziranje tema mentalnog zdravlja, micanje društvene stigme i poticanje mladih da se osnaže i obrate za pomoć ukoliko im je potrebna.

Studenti su se kroz praktične aktivnosti upoznali s različitim vrstama gubitaka (poput prekida emocionalne veze, posla, doma), emocijama koje ih prate, načinima nošenja s gubitcima. Na radionici je osobita pažnja bila posvećena gubitku odnosno smrti voljene ili bliske osobe i kako proći kroz proces žalovanja. Sudionici radionice su kroz vježbe propitali kakve poglede i stavove imaju o smrti te kako gubitak može biti prilika za osobni rast i transformaciju.
 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic