Objavljeno: 20. 3. 2024. u 08:22
Administrator

Pozivamo vas da nam se pridružite 27. ožujka 2024. godine na događaj Zaigraj s prijateljem koji je memorijalne naravi, na spomen kolegama Jerku i Nikoli koji su poginuli prije dvije godine od strujnog udara. Svrha organizacije je također prikupljanje materijalnih sredstava za izgradnju murala kolegama Nikoli i Jerku. 

U organizaciji događaja sudjeluje 5 udruga (Udruga studenata Fakulteta hrvatskih studija Studia Croatica, Udruga studenata komunikologije Agenda, Udruga DSP Lucius, Udruga studenata filozofije Scopus i Udruga Populus).

Program bi započeo govorom u spomen na Jerka i Nikolu, nakon kojeg bi uslijedila prezentacija o opasnosti na željeznici, čitanje Nikoline poezije, kviz te turniri šaha, kartaških igara, stolnog tenisa, stolnog nogometa, beerponga i košarke. Događaj bi započeo u 10 sati u Knjižnici FHS-a, a od 17 sati bi promijenili lokaciju na Savudrijsku ulicu 18, kako bi pratili turnir košarke.

Na kviz i turnire se možete prijaviti putem poveznice: https://linktr.ee/zaigraj_s_prijateljem?utm_source=qr_code. 

Očekuju vas razna iznenađenja!

 

 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic