Objavljeno: 28. 2. 2024. u 10:19
Administrator

Učenicima završnih razreda Srednje škole u Ivancu u Varaždinskoj županiji, u utorak, 27. veljače 2024. godine predstavljen je Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Predstavljanju su nazočili doc. dr. sc. Wollfy Krašić, dr. sc. Danijel Jurković i predsjednik Studentskog zbora Karlo Jagatić koji su izložili općenite informacije o djelovanju i ponudi studijskih programa Fakulteta. Leon Vuglač, bivši učenik SŠ Ivanec i student 4. godine demografije i hrvatskoga iseljeništva te sociologije, prisutnima je govorio o studijskom programu Demografija i hrvatsko iseljeništvo.

Nakon održanog predavanja učenici su pokazali interes za predstavljene studijske programe i izrazili želju da svoje školovanje nastave upravo na ovom fakultetu.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic