Objavljeno: 25. 1. 2024. u 08:03
Administrator

S velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da se prijavite na nadolazeći 29. Međunarodni znanstveni skup “DRUŠTVO I TEHNOLOGIJA”, koji će se održati 18. i 19. travnja 2024. godine u Zagrebu! 
 

Na skupu možete sudjelovati uživo ili online, a skup “DRUŠTVO I TEHNOLOGIJA” je idealna platforma za predstavljanje Vaših inovativnih istraživanja i za stvaranje vrijednih profesionalnih veza. Ove godine, primarni fokus skupa bit će usmjeren na fenomen razvoja umjetne inteligencije u kontekstu kreativnih industrija, s posebnim naglaskom na prilike i izazove koji proizlaze iz ovog dinamičnog područja.
 

Imamo čast najaviti da će skup obogatiti predavanja uglednih plenarnih govornika, kao što su Ljubiša BojićRobert Kopal i Lana Ciboci Perša, čija će predavanja pružiti dublje uvide i potaknuti inspirativne diskusije.

S obzirom na ograničen broj mjesta, potičemo Vas da što prije potvrdite svoje sudjelovanje.
 

Krajnji rok za predaju sažetaka je 1. veljače 2024. godine, a konačni datum za predaju kompletnih radova je 1. lipnja 2024. godine.

Radovi prihvaćeni na skupu bit će objavljeni u prestižnim znanstvenim časopisima kao što su Medijska istraživanjaMedia, Culture and Public RelationsInterdisciplinary Description of Complex Systems (INDESC) i Acta graphica.
 

Za sve dodatne informacije, posjetite našu službenu web stranicu DIT ili nas kontaktirajte na dit@almamater.si.

Veselimo se Vašem odazivu i sudjelovanju na skupu, gdje ćete imati priliku obogatiti svoje znanje i pridonijeti znanstvenom napretku!

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic