Objavljeno: 24. 1. 2024. u 09:16
Administrator

U četvrtak 25. siječnja 2024. u 20 sati u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića (Preradovićeva ulica) održati će se tribina "Kakva nam nastava povijesti treba?".
Tribinu organizira Treći program Hrvatskog radija, a na njoj sudjeluju izv. prof. Rona Bušljeta, izv. prof. Mladen Tomorad s Fakulteta hrvatskih studija, viša savjetnica Marijana Marinović i profesorica Nikolina Čuljak (OŠ  "Iver", Sesvetski Kraljevac). Pozivaju se svi zainteresirani profesori i studenti na sudjelovanje u tribini.
 


 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic