Objavljeno: 8. 12. 2023. u 09:26
Uređeno: 8. 12. 2023. u 09:42
Administrator

Na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru održan je sastanak o suradnji s Fakultetom hrvatskih studija na kojem su sudjelovali s Fakulteta prirodoslovno-matematičkih znanosti: dekan prof. dr. sc. Marin Čorluka, pomoćnica dekana za studente i studentska pitanja izv. prof. dr. sc. Antea Čilić, doc. dr. sc. Tanja Zelenika sa studija pedagogije, a s Fakulteta hrvatskih studija: o. d. prodekanice za nastavu i studente doc. dr. sc. Katarina Dadić i o. d. prodekana za znanost prof. dr. sc. Neven Hrvatić.    

U vrlo srdačnom ozračju dogovorena je suradnja u realizaciji preddiplomskih/diplomskih i doktorskih studija, provedbi znanstvenih istraživanja, nakladničkoj djelatnosti i zajedničkom organiziranju znanstvenih skupova.

Nakon sastanka najavljena je priprema i skoro potpisivanje cjelovitog sporazuma o suradnji naših fakulteta.

 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic