Objavljeno: 7. 12. 2023. u 10:22
Administrator

Društvo studenata povijesti „Ivan Lučić – Lucius“ i Udruga studenata sociologije „Anomija“ organiziraju gostujuće predavanje o „Povijesti i kulturi Indonezije“ koje će održati kolegice Angelita Valencia T., Swietenia Putri Puhadi i Larasati Varianti iz Indonezije. Predavanje će biti održano na engleskom jeziku u knjižnici Fakulteta hrvatskih studija od 15 do 17 sati u srijedu 13. prosinca 2023. Osim kvalitetnog izlaganja koje će nam otkriti čari nama malo poznate države Indonezije, studenti će imati jedinstvenu priliku okusiti indonezijske grickalice i pogledati tipične indonezijske suvenire. Sadržaj predavanja sastoji se od povijesnog pregleda, kulture, glazbe, umjetnosti, svakodnevice, religije, lokalnih zbivanja i aktualnosti Indonezije. Na kraju izlaganja studenti će imati priliku postaviti pitanja izlagačicama te sudjelovati u raspravi. Ovim vas putem pozivamo da ne propustite obogaćujuće iskustvo susreta dviju različitih kultura.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic