Objavljeno: 6. 12. 2023. u 08:50
Administrator

Humanitarni božićni sajam „Kolokviraj ljubav“, u organizaciji Udruge studenata komunikologije „Agenda“, širi blagdanski duh na kampusu Borongaj već dugi niz godina. Sajam, započet 2008. godine, službeno nosi naziv „Kolokviraj ljubav“ od 2017. godine, obilježavajući svoj 16. rođendan od 11. do 14. prosinca 2023. godine!

USK Agenda posvećena je promicanju zajedništva i humanitarne akcije, a ovogodišnji božićni sajam ima za cilj pružiti pomoć onima kojima je to najpotrebnije u našoj zajednici. Kroz različite aktivnosti i prodajne štandove, planiramo prikupiti sredstva koja će biti usmjerena prema humanitarnim projektima na našem fakultetu te kolegama koji se trenutno nalaze u lošoj financijskoj situaciji.

Organiziran kao četverodnevno druženje, sajam uključuje tradicionalno prikupljanje donacija kroz prodaju kolača, kuhanog vina i rakije, natjecanje u Wine pong-u, buvljak, facepaint, fotokutak te božićni kviz u suradnji s Društvom studenata kroatologije „Cassius“.

Svake godine dodajemo nove aktivnosti, a sajam organizira tim od oko 50 entuzijastičnih članova Udruge studenata komunikologije „Agenda“. Podrška Fakulteta hrvatskih studija i Studentskog zbora ključna je, a radujemo se i podršci studenata i profesora s fakulteta diljem Znanstveno-učilišnog kampusa Borongaj te cijelog Sveučilišta u Zagrebu.

Pridružite nam se na ovom slatkom putovanju humanosti i Kolokvirajte ljubav!

Predsjedništvo USK „Agenda“

 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic