Objavljeno: 2. 12. 2023. u 22:10
Administrator
VAŽNO! Promjena domene e-pošte svim...

Poštovani,

obavještavamo Vas da smo nakon 15. studenog i prelaska svih studenata, zaposlenika i vanjskih suradnika te njihovih AAI@EduHR identiteta na novu fhs.hr domenu, pokrenuli ovaj vikend, točnije 2. i 3. prosinca, prelazak na novu domenu i svih računa e-pošte, kako je najavljeno u ranijoj obavijesti od 13. studenog.

Postojeći domenski nastavak @hrstud.hr, koji se do sada koristio za pristup e-pošti, mijenja se novim domenskim nastavkom @fhs.hr .

To znači da se prilikom prijave na svoju e-poštu svi korisnici trebaju prijavljivati sa svojim korisničkim imenom oblika iprezime@fhs.hr  .

Poveznica za prijavu na mrežnu e-poštu i dalje je ista kao i do sada: https://outlook.office365.com/

Postojeće zaporke se ne mijenjaju, a neki korisnici trebati će pri prijavi samo ponovno upisati svoju postojeću zaporku.

Sukladno Odluci Senata Sveučilišta u Zagrebu od 15. listopada 2019. godine, o uvođenju adresa elektroničke pošte unutar domene unizg.hr za sve sastavnice Sveučilišta u Zagrebu (https://wiki.srce.hr/pages/viewpage.action?pageId=41418986&preview=/41418986/43614485/Odluka-Senata-objedinjavanje-mail-prostora.pdf ), primarne adrese svih korisnika domene fhs.hr, imati će oblik iprezime@fhs.unizg.hr .

Dosadašnji oblik adrese iprezime@hrstud.hr  postaje alias (zamjenska adresa), a svi korisnici primati će uredno e-poštu od svojih kontakata bez obzira koriste li pritom Vaši kontakti stari oblik e-adrese iprezime@hrstud.hr, oblik adrese iprezime@fhs.hr ili novi oblik adrese iprezime@fhs.unizg.hr.

Za sva dodatna pitanja, informacije ili pomoć Računalna služba Fakulteta hrvatskih studija stoji Vam na raspolaganju u bilo koje vrijeme.

Kontakt e-poštom: informaticar@fhs.hr

                              dknezic@fhs.unizg.hr

                              dpazin@fhs.unizg.hr

Kontakt telefoni: 01/ 245 7677 i 01/ 245 7624

Za Računalnu službu FHS: 
Dario Knežić - tehnički suradnik 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic