Objavljeno: 22. 11. 2023. u 10:32
Administrator

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu organizira jednodnevni znanstveno-stručni skup ,,Uloga i važnost emocionalne inteligencije u obiteljskom, odgojno-obrazovnom i radnom kontekstu”. Konferencija će se održati 7. prosinca na FHS-u (Borongajska cesta 83d, dvorana Zagreb), u vremenu 12-16h.

Pozvano predavanje održat će dr. sc. Vladimir Takšić, profesor emeritus sa Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, suosnivač i predsjednik ISEI - Međunarodnog društva za emocionalnu inteligenciju. Detaljan program nalazi se u privitku. Sudjelovanje je besplatno, a zbog ograničenog kapaciteta dvorane molimo da se sudionici registriraju preko poveznice: https://forms.office.com/e/6f0gzXDvPD ili QR koda.

Program konferencije u PDF formatu.

Srdačan pozdrav,

doc.dr.sc. Dario Vučenović
Predsjednik programsko-organizacijskoga odbora

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic