Objavljeno: 15. 11. 2023. u 11:27
Martina Horvat
Izv. prof. dr. sc. Rona Bušljeta...

Agencija za odgoj i obrazovanje imenovala je izv. prof. dr. sc. Ronu Bušljeta Kardum članicom Ispitnog povjerenstva za polaganje stručnoga ispita pripravnika učitelja povijesti u osnovnim i srednjim školama. Pred imenovanim Ispitnim povjerenstvom stručni ispit će polagati pripravnici učitelji povijesti osnovnih i srednjih škola devet hrvatskih županija - Međimurska, Varaždinska, Bjelovarsko-bilogorska, Krapinsko-zagorska, Sisačko-moslavačka, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Zagrebačka i Grad Zagreb. Stručni ispit za učitelje pripravnike osnovnih škola polaže se u Osnovnoj školi Ivan Gundulić u Zagrebu, a za pripravnike učitelje povijesti srednjih škola u XI. gimnaziji u Zagrebu.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic