Objavljeno: 14. 11. 2023. u 22:16
Administrator


Fakultet hrvatskih studija i ove će godine prigodno obilježiti Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Dana 17. studenoga u 10 sati u dvorani Zagreb upriličiti će se projekcija dokumentarnoga filma "Od toga dana" redateljice Slavice Šnur. Pozivaju se svi studenti i nastavnici te suradnici Fakulteta, na ovaj simbolični čin obilježavanja najmlađih žrtava Domovinskoga rata.
 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic