Objavljeno: 13. 11. 2023. u 13:28
Administrator
VAŽNO!! Promjena domene Fakulteta...

Poštovani,

dana 15. studenog 2023. godine u 12:00 sati izvršiti će se planirani radovi promjene domene u sustavu AAI@EduHR. 

Postojeći domenski nastavak @hrstud.hr, zamijeniti će se novim domenskim nastavkom @fhs.hr .

To znači da prilikom prijave na servise koji koriste identifikacijski i autentifikacijski sustav AAI@EduHR (pristup intranetu, MERLIN, Studomat, ISVU i drugi) više se neće koristiti stari oblik korisničke oznake iprezime@hrstud.hr, nego će se koristiti novi oblik iprezime@fhs.hr

Korisnički podaci (iprezime i zaporke) za pristup e-pošti se neće mijenjati. Za pristup e-pošti odnosno servisu Microsoft 365 ( https://outlook.office365.com/ ) do daljnjega se koristi stari oblik korisničke oznake iprezime@hrstud.hr . 

Zbog kompleksnosti poslova, promjena e-pošte neće ići odmah, o svim promjenama svi će biti prethodno obaviješteni, a obavijest će biti dostupna i na mrežnim stranicama Fakulteta.


Zbog obima posla doći će do prekida usluge bežičnog pristupa internetu (Eduroam). Kolege sa SRCE-a kreirati će novi instaler, što se očekuje kroz 24 sata nakon predaje zahtjeva SRCE-u. 
O daljnjoj proceduri kreiranja novih profila za bežični pristup internetu biti ćete naknadno obaviješteni.

O svim dodatnim promjenama svi korisnici će biti pravovremeno obaviješteni.

U razdoblju od 15. do 19. studenog 2023. godine moguće se poteškoće sa prijavama na gore navedeni servise, te stoga Računalna služba Fakulteta hrvatskih studija moli sve korisnike za razumijevanje i strpljenje.

Hvala!

Dario Knežić, tehnički suradnik u Računalnoj službi


 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic