Objavljeno: 3. 10. 2023. u 17:33
Administrator

Temeljem članka 5. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama i u skladu s člankom 17. Statuta Fakulteta hrvatskih studija, Studentski zbor Fakulteta hrvatskih studija raspisuje natječaj za izbor studentskih predstavnika na devet vijeća Odsjeka na Fakultetu hrvatskih studija. 

Rok za prijavu kandidatura je od 3. do 13. listopada 2023. nakon čega slijede izbori za studentske predstavnike u vijećima Odsjeka.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic