Objavljeno: 27. 9. 2023. u 10:45
Administrator

U prigodi početka 355. akademske godine na Sveučilištu u Zagrebu održat će se misno slavlje sa zazivom Duha Svetoga (Veni Sancte Spiritus) u četvrtak 12. listopada 2023. u 19 sati u Bogoslužnom prostoru bl. Alojzija Stepinca na Kaptolu 28 u Zagrebu. Euharistijsko slavlje predvodit će mons. Mijo Gorski, pomoćni biskup zagrebački, delegat Velikoga kancelara Katoličkoga bogoslovnoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, mons. dr. Dražena Kutleše, zagrebačkoga nadbiskupa.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic