Objavljeno: 26. 9. 2023. u 09:55
Administrator

Izv. prof. dr. sc. Rona Bušljeta Kardum održala je 20. rujna 2023. na Hrvatskom katoličkom sveučilištu pozvano predavanje na temu Ishodi učenja i vrednovanje u visokoškolskoj nastavi. Predavanje je održala u prvom dijelu susreta s nastavnicima i zaposlenicima Hrvatskog katoličkoga sveučilišta koji je prije početka nove akademske godine organizirala Uprava Hrvatskoga katoličkoga sveučilišta na čelu s rektorom prof. dr. sc. Željkom Tanjićem.
Izv. prof. dr. sc. Rona Bušljeta Kardum je u svom predavanju objasnila važnost ishoda učenja u procesu planiranja studijskih programa i silaba predmeta te je upozorila na nužnost ostvarenja zadanih ishoda učenja u okviru procesa poučavanja i učenja u visokom obrazovanju. Osim spomenutoga, izv. prof. dr. sc. Rona Bušljeta Kardum se u izlaganju osvrnula i na Hrvatski kvalifikacijski okvir, Dublinske deskriptore i važnost kurikulumskog poravnanja s posebnim naglasnom na proces vrednovanja u visokom obrazovanju. 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic