Objavljeno: 15. 9. 2023. u 14:26
Administrator

Izvanredna profesorica Odsjeka za psihologiju Fakulteta hrvatskih studija Zrinka Greblo Jurakić izabrana za članicu Povjerenstva za zaštitu djece u sportu pri Hrvatskom olimpijskom odboru. Povjerenstvo je zaduženo za provedbu aktivnosti iz nadležnosti HOO-a koje su vezane uz zaštitu djece u sportu sukladno Zakonu o sportu, Statutu HOO-a i smjernicama propisanim od strane Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske.

Više informacija možete doznati na poveznici:

https://www.hoo.hr/singlepost/u-hoou-odrana-konstituirajua-sjednica-povjerenstva-za-zatitu-djece-u-sportu

Foto: HOO
Foto: HOO

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic