Objavljeno: 5. 7. 2023. u 14:20
Administrator

Pozivamo Vas na javno predstavljanje zbornika radova Komunistički zločini I u izdanju Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu. Predstavljanje će biti održano u srijedu 12. srpnja s početkom od 12 sati u velikoj dvorani Matice hrvatske, Matice hrvatske 2, Zagreb.

Zbornik će predstaviti urednici doc. dr. sc. Vladimir Šumanović, izv. prof. dr. sc. Vlatka Vukelić, mag. hist. et comm. Danijel Jurković te doc. dr. sc. Wollfy Krašić i dr. sc. Vlatko Smiljanić.
 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic