Objavljeno: 15. 6. 2023. u 13:46
Administrator

Zadovoljstvo nam je najaviti Vam kako će nas u ponedjeljak, 19.6. posjetiti predsjednica Europskog parlamenta Roberta Metsola, povodom čega Ured Europskog parlamenta organizira interaktivno događanje za mlade „Razgovor s predsjednicom Metsolom“, na koje vas Ured ovim putem poziva. 

Događanje će se održati u ponedjeljak, 19. lipnja od 18 sati na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu, u koncertnoj dvorani Blagoje Bersa (Trg Republike Hrvatske 12) u Zagrebu. 
Ulazak u dvoranu predviđen je od 17.30 do 18 sati.

Ljubazno Vas molimo da svoj dolazak potvrdite do 17. lipnja na: epzagreb@europarl.europa.eu
Poziv možete proslijediti i svojim suradnicima i kolegama, no važno je da se u svakom slučaju prijave.  
 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic