Objavljeno: 14. 6. 2023. u 12:35
Administrator

Izv. prof. dr. sc. Lovorka Brajković, imenovana je članicom Povjerenstva za unapređenje i promicanje mentalnog zdravlja, rano otkrivanje i liječenje mentalnih poremećaja Ministarstva zdravstva.

Ministar prof. dr. sc. Vili Beroš imenovao je Povjerenstvo radi izrade Nacrta Akcijskog plana za unapređenje i promicanje mentalnog zdravlja, rano otkrivanje i liječenje mentalnih poremećaja, praćenje provedbe i realizacije aktivnosti i davanja mišljenja.

Izv. prof. dr. sc. Lovorka Brajković će unutar spomenutog Povjerenstva sudjelovati u radu radnih skupina za unapređenje i promicanje mentalnog zdravlja, prevenciju i rano otkrivanje mentalnih poremećaja kao i u radnoj skupini za krizna stanja i psihotraumu.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic