Objavljeno: 8. 5. 2023. u 13:31
Administrator

Prof. dr. sc. Sanja Vulić održala je u subotu 6. svibnja 2023. predavanje za učitelje Hrvatske nastave u inozemstvu, Koordinacija Stuttgart. Predavanje naslovljeno „Pristup dijalektima u Hrvatskoj nastavi“ održano je u Centru hrvatske nastave u Stuttgartu. Sa zanimanjem ga je pratilo dvadesetak nastavnica i nastavnika od kojih su se poslije mnogi zadržali u razgovoru s predavačicom.

Prof. Vulić i asistentica Lidija Bogović borave na području Koordinacije Stuttgart u okviru projekta „Istraživanje razine znanja hrvatskoga jezike kod učenika koji pohađaju Hrvatsku nastavu na području Koordinacije Stuttgart“. Projekt je dobio novčanu potporu Središnjega državnoga ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic