Objavljeno: 5. 5. 2023. u 14:59
Administrator

Sveučilište u Zagrebu poziva zainteresirano nastavno i nenastavno osoblje, studente i istraživače da sudjeluju na UNIC školi te daju svoj doprinos razvoju prakse interakcije u nastavi usmjerene na izrazitu raznolikost.

Škola je podijeljena u tri dijela/radionice koje traju od 10. do 12. svibnja 2023. godine s fokusom na izazove i najbolje prakse u provođenju društveno angažiranog istraživanja i potpora studentima s invaliditetom.

Više o radionici u službenom pozivu.

Prijaviti se možete na poveznici.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic