Objavljeno: 2. 5. 2023. u 09:46
Administrator

Zagreb, 2. svibnja – Otvorene su prijave za natjecatelje za „Kampusijada 2023.“ – najveće studentsko-sportsko natjecanje. Ovogodišnja Kampusijada održat će se od 17. do 19. svibnja na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj pod poznatim sloganom ,,od studenata za studente“.

Okupite ekipu i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme! Sve što trebate napraviti jest odabrati sport ili aktivnost i ispuniti prijavnicu na poveznici: https://linktr.ee/kampusijada. Prijave su otvorene za sve studente u Zagrebu i šire, a sudjelovanje je potpuno besplatno. Zbog velikog interesa, prijave za beerpong, stolni nogomet i stolni tenis odvijat će se na licu mjesta.

Prijave za sportove zatvaraju se 12. svibnja, nakon čega će svi prijavljeni dobiti konačan raspored. Na Instagram i Facebook stranicama Kampusijade osim prijava pronaći ćete sve detalje i planirani raspored aktivnosti. Za sva dodatna pitanja studenti su slobodni javiti se na društvene mreže Kampusijade ili e-mail adresu: kampusijada.borongaj@gmail.com

Tijekom tri dana Kampusijade održavat će se turniri u nogometu, košarci, odbojci, graničaru, stolnom nogometu i stolnom tenisu. Tu su i nezaobilazni beerpong, šahovski turnir te kartaške igre – bela, briškula i trešeta. Također, kvizaši će imati priliku demonstrirati znanje na kvizu koji se ove godine organizira u suradnji s Kvizilijadom.

Najbolje natjecatelje očekuju vrijedne nagrade sponzora Kampusijade: HADO, Padel.hr, FoanSaky putovanja, Amazinga, Muzej Iluzija, ClueGo Escape Room, Decathlon uz potporu Zaklade Petrin korak, Elipsa s.z. te AS usluge. Dakako, kao završnica Kampusijade sprema se i veliki afterparty u suradnji s klubom Boogaloo.

Kampusijada se održava u organizaciji Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, Fakulteta prometnih znanosti, Fakulteta hrvatskih studija i njihovih studentskih zborova u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu i Studentskim centrom Sveučilišta u Zagrebu. Važno je naglasiti da je prošlogodišnja Kampusijada vraćena nakon petogodišnje pauze te je ostvarila značajan uspjeh – gotovo 550 natjecatelja te više od 1200 posjetitelja. Za pripremu i realizaciju događaja pobrinuli su se vrijedni studenti volonteri te Organizacijski odbor Kampusijade u sastavu studenata tri fakulteta Znanstveno-učilišnog kampusa Borongaj.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic