Objavljeno: 12. 4. 2023. u 08:59
Josip Papak

Izborno povjerenstvo Fakulteta hrvatskih studija za studentske izbore utvrdilo je konačne rezultate izbora za Studentski zbor Fakulteta hrvatskih studija u ak. god. 2022./2023.

Konačni rezultati izbora za Studentski zbor Fakulteta hrvatskih studija

Mandati članova Studentskoga zbora Sveučilišta i studentskih zborova njegovih sastavnica započinju s prvim danom naredne akademske godine u odnosu na akademsku godinu u kojoj su izbori održani, te traju dvije akademske godine ili prestaju temeljem uvjeta propisanih Zakonom o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic