Objavljeno: 5. 4. 2023. u 10:23
Administrator

Studenti prve godine diplomskoga studija komunikologije Fakulteta hrvatskih studija posjetili su u utorak 4. travnja Novi sortirni centar Hrvatske pošte u Velikoj Gorici.

Terenska nastava održana je u sklopu kolegija Upravljanje rizikom i krizno komuniciranje, pod vodstvom asistenta na Odsjeku za komunikologiju dr. sc. Davora Trbušića.


Domaćin studentima bio je Krešimir Domjančić, glasnogovornik i voditelj Odjela za odnose s javnošću Hrvatske pošte. U svom se predavanju Domjančić osvrnuo na interne i eksterne kanale koje Ured za korporativne komunikacije svakodnevno koristi, ali i na to kako je izgledao proces digitalne transformacije Hrvatske pošte te kako inovacijama poput uvođenja paketomata ili kupoprodaje kriptovaluta nastoje unaprijediti i osuvremeniti poslovanje tvrtke.

Govoreći o iskustvima kriznih situacija, Domjančić je na primjerima iz organizacijske prošlosti Hrvatske pošte upozorio na važnost planiranja rizika i njegovanja odnosa s medijima, kao i na nužnost brze reakcije pri upravljanju krizom s ciljem ublažavanja njezinih posljedica po reputaciju organizacije.


Prije predavanja studenti su obišli sortirnicu, najsuvremeniji logistički centar u ovom dijelu Europe, gdje su izbliza mogli dobiti uvid u cjelokupni proces prijema, sortiranja, razvrstavanja i otpreme pošiljaka prema adresi korisnika.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic