Objavljeno: 4. 4. 2023. u 19:40
Administrator

Studenti Odsjeka za sociologiju koji slušaju kolegije „Institucije Europske unije“ i „Međunarodne odnose“ kod nositeljice kolegija doc. dr. sc. Andreje Sršen, imati će priliku sudjelovati na terenskoj nastavi u Europskom parlamentu te nazočiti međunarodnoj konferenciji „Demography <-> EU values“ u Europskom parlamentu. 

Konferenciju organizira hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu Ladislav Ilčić zajedno sa svojom političkom grupacijom Europskih konzervativaca i reformista u EP-u. 
 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic