Objavljeno: 4. 4. 2023. u 13:30
Administrator

Usporedno sa Zimskom školom hrvatskoga jezika i kulture za nastavnike hrvatskoga jezika izvan Hrvatske, od 27. do 31. ožujka 2023. u Šeljinu u Mađarskoj odvijala se još jedna aktivnost Fakulteta hrvatskih studija. Tri studentice – Tea Horvat, Barbara Baričević i Tea Hamer – držale su učenicima Osnovne škole Geze Kissa u Šeljinu nastavu iz hrvatskoga jezika. Bila je to njihova nastavnička praksa na predmetu Nastava hrvatskoga jezika u dijaspori, koji na Diplomskom studiju kroatologije drži prof. dr. sc. Sanja Vulić Vranković. Taj završni zadatak na predmetu studentice su uspješno izvršile.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic