Objavljeno: 14. 3. 2023. u 13:57
Administrator

U povodu obilježavanja prve godišnjice tragične smrti dragih nam studenata, kolega i prijatelja Jerka Kučića i Nikole Michaela Sušeca održat će se prigodni program u Knjižnici Fakulteta hrvatskih studija u četvrtak 16. ožujka 2023. od 13 do 14 sati.

Prerana smrt dvojice omiljenih studenata ostavila je neizbrisiv trag na sve koji su ih poznavali. Tijekom prigodnoga programa studentica Asja Bužimkić održat će prezentaciju o opasnostima koje se mogu dogoditi na pruzi, a podijelit će i neke uspomene koje je vežu s Jerkom i Nikolom. Inicijatorica ovoga događaja poziva ostale kolege studente koji žele podijeliti neki događaj, utisak ili misao o stradalim kolegama da se pridruže ovom događaju i javno ispričaju ono najljepše što im je ostalo vezano uz drage nam prerano preminule kolege. Također, svima je otvorena mogućnost zapaliti svijeću i ostaviti cvijeće ili poruku na pozornici na parkiralištu iza zgrade Fakulteta.
 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic