Objavljeno: 2. 3. 2023. u 09:39
Administrator

U utorak 28. veljače održana je Smotra fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u Srednjoj školi Krapina. Među fakultetima koji su se predstavljali bio je i naš Fakultet hrvatskih studija kojeg su predstavljale studentice Gabrijela Milković i Dora Frajt, uz pratnju profesora Stjepana Šterca.

Učenicima je smotra bila izuzetno korisna s obzirom na to da su imali priliku iz prve ruke čuti kako je studirati na našem fakultetu te kako funkcionira sam koncept upisa na pojedine studije i koje je preduvjete nužno zadovoljiti. Poseban interes učenici su iskazivali za studij komunikologije koji je nekima bio nepoznanica s obzirom na to da je jedan od najmlađih odsjeka na našem fakultetu, zatim za studij psihologije i povijesti.

S nestrpljenjem iščekujemo upis budućih kolega iz navedene srednje škole.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic