Objavljeno: 9. 2. 2023. u 09:46
Administrator

Hrvatska zajednica inovatora u suradnji s Fakultetom hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu organizira Inovacijski forum Društvo inovacija koji će se održati u srijedu 15. veljače 2023. s početkom u 13 sati u dvorani Zagreb Fakulteta hrvatskih studija, Borongajska cesta 83c.

U sklopu foruma održat će se predavanja na temu "Hrvatska, zemlja inovacija" i "Inovacije kao poticaj gospodarskog razvoja Hrvatske", predstavit će se novi kolegij pod nazivom Društvo inovacija te će se potpisati Sporazum o suradnji Hrvatske zajednice inovatora i Fakulteta hrvatskih studija.

Pozivnica u PDF formatu.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic