Objavljeno: 12. 1. 2023. u 14:11
Administrator

Studenti sociologije Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu koji pohađaju kolegije kod pročelnice Odsjeka za sociologiju doc. dr. sc. Andreje Sršen, posjetili su Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj i upoznali se s radom jedine EU institucije čije predstavnike izravno biraju građani.
O ulozi Europskog parlamenta, o tome kako njegove odluke utječu na svakodnevicu građana te programima namijenjenim mladima govorili su Maja Ljubić Kutnjak i Marko Boko.
 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic